Ridskola Fagersta

Stall Fågeltäppan – ridskola i närheten av Fagersta

Upptäck glädjen med hästar

Välkommen till Stall Fågeltäppan, här ska barn och vuxna må bra och ges möjlighet till att stressa av tillsammans med djuren. Här hos oss på vår ridskola i närheten av Fagersta erbjuder vi ridkurser, att få vara med som hästskötare och mycket mera som ni kan läsa om under rubriken ”Vad vi erbjuder”.

Om oss

Stall Fågeltäppan i Norberg erbjuder hästkurser. Det är jag, Elin, som äger företaget och driver det tillsammans med min mamma och pappa. Utöver hästar och får finns här på gården även tre hundar och två katter och dem kommer ni nog att träffa när ni kommer hit.

Jag älskar barn och djur och känner att jag får kombinera det bästa av två världar här på Stall Fågeltäppan.

Om oss

Gemenskap med likasinnande

Här hos oss kan ni få prova på hästlivet och träffa likasinnade. Det är en plats för återhämtning och med stor gemenskap. Rena hälsokosten för själen!

Guldkant i tillvaron för dig och ditt barn

Att få släppa all stress, inte var uppkopplad och fokusera på hästarna gör att man känner sig stärkt psykiskt. Vi erbjuder en guldkant i tillvaron.

Tjänster

Vad vi erbjuder

Glädje, omtanke och gemenskap.

Hästskötare

Oavsett förkunskap är alla välkomna. Vi hjälps åt och lär av varandra och vi mäter inte prestationer. Det är välbefinnandet som räknas.

”Bara vara”

Det spelar ingen roll om ni har mycket erfarenhet eller ingen erfarenhet av hästar. Under ”bara vara” rider ni och myser tillsammans med hästarna under en och en halv timme. Givetvis med en erfaren ledare på plats.

Ponnykalas

Barnkalas med ponnyridning.

Stallaktivitet

Prova på hästlivet. Det finns olika alternativ, alltifrån en och en halv timme till kollo på flera dagar. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Stall Fågeltäppan

Täppvägen 2, 738 50 Norberg

070 – 752 65 63

info@stallfageltappan.se

Ridskola Fagersta

Vi hälsar alla riktigt varmt välkomna till Stall Fågeltäppan. Det spelar med andra ord ingen roll om ni har mycket förkunskaper eller inte. Här mäts inte prestationer, det är välmåendet som är i centrum!

Kontakt